maanantai 1. syyskuuta 2008

Mitäs me siänestäjät

Venähtipäs pitkä aika siitä, kun oon viimeks kirjottanu tänne. On muka ollu kauheesti kaikkee tekemistä, vaikka eihän sitä ny oikeesti oo ollu. Sitä vaan luulee aina ja alkaa vanhasta muistista kehitteleen ittelleen kauheeta ressiä. No, kyllä hyvää kantsii odottaa.

Meni sitte hiukan piäleen ne NuJu-veikkaukset. Ruottalaiset anto heti alussa liikaa siimaa, niin eipä auttanu runessonien ja bergmanien ankkuripohjat enää mitään. Pääsi ne kuitenki onneks palkinnoille, niin sain kuvailla niitä siä kaikessa rauhassa. (aah, ruotsalaiset.) KooVeen panostus kannatti ja tuloksena upee kakkossija!!!! Siihen ei ois moni etukäteen uskonu, en määkään.

Kooälällätki oli. Sanoisin et pariin otteeseen tuli happoja pohkeisiin niitä ratoja pinkoessa. Keskisyke 185 kuuden kilsan matkalla kertoo oman totuutensa tän hetken kuntotasosta. Jälkeenpäin en osaa sanoo kummat oli pahempia, ylä- vai alamäet. Ylämäet meni sellasta neliraajakäyntiä, alamäet pepullaan laskua. Noin karkeesti ottaen.

Saana oppi reissussa pari uutta sanaa.
Sadistinen = adjektiivi, joka kuvaa ratamestaria, joka tekee D18-sarjaan kuuden kilsan radan ja sisällyttää siihen kolme harjunylitystä.
Pussikalja = muovipussissa juomistarkoitukseen kaljaa.

Sain mun Orienteraren kuvagalleriaan hianot uudet lisät Kangasalan ja RaVan paidoista. Vuadesta toiseen hauskaa kattella loppusuaraa juostessa päällä olevan paidan seuran huoltajien paniikinomasia ilmeitä, kun ne koittaa kelailla mun nimee kannustaakseen ja ollakseen hyviä ohjaajia, ja sitä järkytystä kun ne ei tiedä sitä nimee. Sit ne hoksaa etten mä ookkaan niiden seurasta. Muhahahaa.

Sellanen neronleimaus oli tänä vuonna, ettei stadilaiset saanu jäädä majotukseen KLL:ään. Niiden puutteesta hualimatta (tai johtuen ;)) lunasti illan disko jälleen paikkansa vuoden piletyspaikkojen joukossa. DJ oli miljoona kertaa parempi kun viime vuonna, sen jälkeen kun se otti meiän toiveet kuuleviin korviinsa. Loistojumputusputki lähti Univiidakosta ja kulki sen jälkeen R-A-K-A-S:n kautta Boten Annaan. Porukka laulo kurkku suarana ja lattia jytky satojen kenkien pomppujen alla.

Mitään paritusdisee ei tästä tän vuotisesta kuitenkaan saatu aikaseks. Koko aikana soitettiin tasan yks kunnollinen hidas, ja siihen perään toinen sellanen notkuttava. Yleisestä painostuksesta johtuen DJ:t joutu kuitenki antaan periks ja pistään jatkossa vaan nopeita.

Sitten alkusyksyn Gossip Girliä:
KLL:n nihkeästä romantiikkatarjonnasta huolimatta on tässä syksyn mittaan kuitenkin putkahdellut esiin uusia pareja kuin sieniä ikään. Ja enimmäkseen näitä suunnistuspiireille ah niin tyypillisiä kaukorakkaussuhteita. Ei sitä mielitiettyä vaan voi bongata kuin min. 100km päästä, täytyyhän sitä elämäänsä jotain haastetta saada. Ikäerokin tuntuu olevan muotia näinä aikoina, vaihteluväli on +4:stä -2:en. Mutta miten päin?
Jo jokin aika sitten toisensa ovat löytäneet mm. M&J sekä E&A. Vasta viime aikoina ko. tilanteet ovat muuttuneet julkisemmiksi. Tuoreampia tapauksia ovat R&M ja E&P. Vierasmaalaisen eksoottinen ympäristö edesauttoi V&H:n romanssin syttymisessä kesän ehtoopuolella...
Kuten aina, poikkeus vahvistaa säännön. Malliesimerkki todellisesta kotiseuturakkaudesta on pari L&S.

KLL-diskossa Gossip Girlille tehtiin pyyntö, että hän kirjoittaisi jatkossa tekstiinsä romanssiosapuolten koko nimet. Tähän pyyntöön GG ei ikävä kyllä voi suostua. Lukijoiltakin vaaditaan edes jonkin verran omaa päättelykykyä, tai vastaavasti toimivia puhevälejä palstan laatijaan.

Uusia juoruja odotellessa,

you know you love me
xoxo
Gossip Girl


En muuten viäkään päässy alottaan sitä tanssia Lotan kaa. Tuli kurkku kipeeks just kriittisenä päivänä ennen KLL:ää, ja oli pakko jäädä kotiin latautuun sitä reissua varten. Kannatti, kulku disessä oli erinomainen.

Kävin taas kerran uudella fysioterapeutilla. Sillä oli esittää taas uus teoria tän mun polven kipeytymiselle. Ja uus tapa parantaa se. Kylä vaihtelu virkistää, ei voi muuta sanoo.

Ja tänään sai rakas ruottinopettajamme Asta jonkin miälenhäiriön tunnin päätteeks. Se päästi meidät luokasta ulos 6 minuuttia ennen tunnin virallista päättymisaikaa! 6 MINUUTTIA!!!! Sampolaiset, in-your-face.

My blondest moments:
Tutkiskelin aikani kuluks eräällä kisareissulla bussissa Sinimaukan lompsan sisältöö. Suurin miälenkiinto kohdistu bensakuitteihin, joita oli siä aika liuta. Kysäsin sitte hämmentyneenä Maukalta: "Miks kaikki nää sun tankkauskuitit on joltain hualtoasemilta?"

Ei kommentteja: