sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Lu Lu Lu Lukas Podolski !

Koeviikon 2/3 takanapäin, ja meneillään neljän päivän tauko ennen vikaa koetta, niin ny on kyl paras aika vaan ottaa lunkisti ja ladata akkuja ennen seuraavan jakson alkua, jollon mulla on jopa - kauhistus sentään - neljä kurssia! Voi tätä työn ja tuskan määrää.

Neiti Henna Paimiosta tuli meille kyläileen tässä viikonloppuna, ja mä päätin tän vierailun kunniaks (äidin käskystä) siistiä vähän huonettani. Sanoin kyllä äidille, et ei se huone mitenkää pahimmalta maholliselta näytä. Äiti myönsi, että oli se edellispäivän kymppiuutisissa vilahtanu pomminräjähdyspaikka näyttäny kieltämättä vähän pahemmalta, kun sieltä oli rakennuksen jäänteiden seasta sojottanu jotain verisiä raajojakin.

Ekaa kertaa puoleenvuoteen häämötti vihdoinkin lattia parin sentin pölykerroksen alta, siis sen jälkeen kun olin raivannu kouluvaatteet, reenivaatteet, oleskeluvaatteet, tuulivaatteet, liinavaatteet, pyykkiin menevät vaatteet, pohjalliset, nastarit, sisäkengät, saappaat, monisteet, kokeet, esseet, sanakokeet, tämän ja viime lukuvuoden koulukirjat sekä muutamat mädäntyneet eväät siitä tieltä pois. Sieltä jostain kätköistä löyty myös biopommi: luultavasti heinäkuun alusta asti säilötty lähes tyhjä appelsiini-Festis -pullo, jonka pohjalle oli muodostunu epäilyttävän vihertävää ja karvaista kasvustoa... En uskaltanu avata korkkia, vaan meni roskiin se Festis-pullo. Kyynel.

Oon viime päivinä osteskellu ittelleni lohtusuklaata ja -karkkia koeviikon varalle. Mietin vaan, et missäköhän mulla menee se painoraja, et pitäis ruveta kattoon vähän tarkemmin mitä laittaa suuhunsa. En koskaan kylläkään punnitte itteeni, niin tarkkaa kilomäärää on paha sanoo. Mut siinä vaiheessa vois ottaa itteensä niskasta kii, kun pystyy uimahallissa vesijuokseen ilman vesijuoksuvyötä. Sellaseenki tapaukseen törmäsin nimittäin viime viikolla.

Elintarvikkeista puheenollen, ruvetkaa kaikki boikotoimaan APSeja tien päällä liikkuessanne! Ne on karsinu jätskivalikoimaansa näin talven tullen, ja poistanu myymälästään esim. kaikki Classicit!!!!! Tää on aivan katastrofi mulle, koska mä vaadin viikottaisen minttusuklaaClassicini, tai saan karmaisevia vierotusoireita! Menkää jatkossa poikkeen apsille vaan siinä tapauksessa, jos teiän aikomuksena on kirjottaa katkeransävyinen asiakaspalaute jäätelövalikoimien pienentymisestä.


Eilinen ilta oli tosi kiva. Olin koneel varmaan nelisen tuntia putkeen (läski datanaama), ja ainoo mitä mää tein oli kaikkien mahollisten Lukas Podolski -videoiden kattominen youtubesta. Poldi on siis saksalainen maailman paras ja ihanin ja hotein futari. Ja sen paras kamu, Bastian Schweinsteiger, on kans erittäin hottis futari.
Varmaan muute yks syy miks fanitan Poldia niin paljon on se, et se näyttää vähän Ben Affleckilta. Ja syy miks mä fanitan Beniä, on sen hottius. Tietty.



Mun elämän rytmi syntyy täl hetkel koulusta, satunnaisista lenkeistä, Idolsista, Amazing Racesta, Petollisista, Eemelistä sekä Kauniista ja rohkeista. Ridge ja Brooke on menossa (taas) naimisiin, mut niitä häirittee se, että niiden lapset Pheobe ja Rick on myös alkanu deittailla toisiaan. Tai siis eniten se häirittee Ridgeä, Brooke on ihan okei asian kaa, ja Stephanie, joka on aina inhonnu Brookea, yrittää kaikin konstein juonitella Ridgeä jättään Brooken, jolloin Brooke vois alkaa taas oleen Nickin kaa, joka on Ridgen velipuoli, ja seukkaa vakkarii Ridgen ex-vaimon Taylorin kaa, jolloin Ridge ja Taylor vois taas palata yhteen. Jään jännittyneenä odottaan mihin suuntaan tilanne kehittyy.

Istuin muute ekaa kertaa elämässäni liikkuvan auton ratin takana tänää. Reenipaikkana toimi erään kansallisen elintarvikeketjun tyhjä parkkipaikka. Oli siä kuitenki liikennemerkkejä, lehtikeräyspiste ja sit se kaupparakennus, niin pari läheltä piti -tilannetta saatiin aikaseks. Mulla on kuulemma raskas kaasujalka.
Sit blondeilua, olihan näitä viä muutamia varastossa:

My blondest moments
Meillä oli Nokian terveyskeskuksesta lainassa yks tasapainolauta. Äiti kysy, et mitäköhän merkkiä se on, et voitais hommata samanlainen omaks. Mä spottasin heti siitä laudan pohjasta merkin "NoTek", ja sanoin sen voitonriemusena äidille, joka yksinkertasena ihmisenä ei ollu huomannu sitä.
Äiti: "Öö Sara.. Ensinnäkin se tarkottaa Nokian terveyskeskusta, ja toiseks, se on sitä paitsi kirjotettu tohon tussilla..."

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olit jättäny selkeesti sen murteen välii, mikä oli must ihan hyvä, ku et sä sillee oikeesti puhu!!!

Sarsa kirjoitti...

joo, nyt kun kirjotin asiaa kummemmin aattelematta niin ei tullu mitää murretta :D enhän mä ees mikään tamperelainen oo, vaan nokialainen...

Sarsa kirjoitti...

noni ja ny pitäs sen poldi-schweini-kuvanki näkyy kunnolla eikä vaan sen sivuston mainosta, josta ko. kuvan imuroin... :)

Anonyymi kirjoitti...

oliks kattoo suomi-saksapelii? podolski<3 :) t.aliisa

Sarsa kirjoitti...

Aliisa: Joo olin (lue lisää (sh)it happens -tekstistä:))! Olikko säkin? Älyttömän huippu matsi, vaikken ihan Poldin lähietäisyydelle päässykään... :D ja ens vuonna Saksaan Saksa-Suomi-peliin!!!