perjantai 3. lokakuuta 2008

Muuttumisleikki

Koulua on ollu tasan kaks päivää ja voi luoja. En kestä enää. Mietittiin kavereiden kaa, kuinka ykkösellä tuli vedettyä viis lukuainetta per jakso, ja nykyään neljäki kurssia tuntuu ihan ylivoimaselta. Menin nyt heittään sit matikankurssin pois, kun en ois jaksanu viä ruveta tekeen mitään läksyjä kunnolla... Elämä laiskistaa.

Mulle tulee nyt saksaa joka tuutista. Nimittäin perus saksan seiskakurssi, yhteiskuntaoppia saksaksi -kurssi (en oo mikään nörä en), ja saksan kielidiplomin suorittaminen. Plus tietty meilailu saksalaisen vaihtarikaverin kaa. Aika hehkeetä. Kehityn varmaan syntyperäseks saksalaiseks ennenku huomaattekaan.

On jotenki tosi laiskanpulskee olo. Parasta tällä hetkellä on se, kun tulee kotiin pitkän päivän jälkee, laittaa päälleen craftin housut, fleecen ja villasukat, ja hautautuu nojatuoliin vilttiin kääriytyneenä katteleen päivän Kauniit ja rohkeet nauhalta suklaata mutustaen. Tähänkö mun elämä on mennyt??!!!







No mutta. Lähin pari päivää sitten mukaan MTV3:n muuttumisleikkiin, ja tässä lopputulos:






Kaunareissa on muute tapahtunu huikee käänne. Rickin exä Ashley on ilmestyny kuvioihin ihan puskista, ja nyt Rick ei enää tiiäkkään kumpi on kiinnostavampi, sitä kymmenen vuotta nuorempi Phoebe vai kymmenen vuotta vanhempi Ashley. Kaiken kukkuraks minäenolemikäänmanipuloijatoisinkuinstephanie-Jackie (Nickin äiti), usuttaa Brooken tyhmää siskoa Donnaa sotkemaan Ridgen ja Brooken välit ennen niiden häitä. Tästä ei draama parane...

Lauantaina
oli tosi kiva päivä typyköiden kaa. Joku kotitonttu oli lähettäny Aropupulle kirjeen, johon oli kirjotettu reitti, jota sen pitää kulkee sinä päivänä. Lisäohjeena oli noukkia mukaan kaikki tutut, joita sattuu näkeen matkan varrella. Sitä reittiä kulkiessaan Aropupu sattui törmäämään ensin bussissa Maailmanmestariin, keskustassa kahvilaan matkalla olleeseen neiti Hapannaamaan, laivapuiston luona hengailleeseen Blondiin, kaverin kämpän edessä majailleeseen Mäyrään sekä lopulta kirkon kupeessa syyspäivästä nautiskeelleeseen Säihkysilmään.

We really weren't somewhere on Rody the Rabbit's back then, joten mentiin Metson kainaloon ihmetteleen Muumimuseoo. Sieltä satuttiin palloileen sisään Raxin ovesta, josta me ei takasinpäin kuljettukaan pariin tuntiin... Uutta syöntiennätystä tuskin saatiin aikaseks, koska me urheilijamaisesti vedettiin välissä vähän salaattiakin. Sen voin sanoo, että vaniljapehmistä mulle on turha tulla tarjoon ainakaan hetkeen.

Ilta huipentui Neiti Hapannaaman kotona, jossa muutaman älykkyyspelin jälkeen osanottajien verenpaine lähenteli niin huikeita lukemia, ettei yleisen kansanterveydennäkökulman puitteissa ollu enää kannattavaa jatkaa. Blondi ja Aropupu ei oikeen tiiminä onnistunu blokkaamaan yhtään ketään muuta kun ittensä...

Tänään tuli eka jakso "Meidän isä on parempi kuin Teidän isä" -ohjelmasta. Mä oon edelleen älyttömän katkera mun isälle siitä, ettei me lähetetty hakemusta sinne koekuvauksiin! Ne ois menny harmittavasti päällekäin tän vuoden Vollin kanssa, mutta äkkiäkös mä oisin sieltä ohjaajanhommista piipahtanu Helsingissä... Me oltais takuulla kepitetty niitä muita pareja ihan satanolla! Nyt mun ainoo lohtu on se, että mä tulevaisuudessa tuun meneen Pyrtsin kaa Amazing Raceen. Siä ei ois kyl niillä amerikkalaisilla mitään saumoja meitä vastaan!

Eiköhän tämä ollut tässä. "Liika imelyys ällöttää", vai mitä?

My Blondest Moments
Pekingin olympialaisia kattellessani mun silmiin osui oudon värinen lippu, ja maatunnus 'PRK'. Hetken ihmeteltyäni älysin ko. urheilijan ulkonäöstä, että kyseessä täytyy olla joku Kaukoidän edustaja. Sitten mulla välähti: sehän on tietty Pohjois-Koreasta! Se vaan jäi kismittään, että miks maatunnus ei ollut 'PKR' eli Pohjois-KoRea. Lukihäriöisiä järjestäjiä tod.näk.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä uus blogiteksti?? :(

Sarsa kirjoitti...

just ilmesty pari minaa kommenttis jälkee :)