perjantai 22. elokuuta 2008

Spekuleissön ynnä muuta

Huamenna luvassa Nuorten Jukola. En sit koskaan tullu juakseen NuJussa 18-sarjalaisena. Nyyh. Mut ei voi mitään, kisaturisteilukin on kivaa.

Pakko heittää vähän veikkausta tuloksista. KooVee, Pyrsä ja Paimio on liikkeellä perusvahvoilla joukkueilla, mutta voittajaks tuskin asiaa. Rajamäki ja Parma taas tulevat oleen suht korkeella lopputuloksissa. Suamalaisista parhaita on Kangasala ja HS. Voittopysti lähtee silti Ruottinmaalle joko Tisarenin, Tullingen tai Morasin mukana. Omaa lusikkaansa soppaan yrittää takuuvarmasti tunkee vanhat kunnon itänaapurit. Joka tapauksessa kunnon skabailut luvassa.

Saanalta sain tänään inspiraation avautua ihmisistä, jotka ärsyttää mua. Pistetääs sitte kunnon listaa.

Ihmiset, jokka ärsyttää mua...
...lukee koulukirjan kannesta kanteen ja koittaa pätee tiadoillaan opettajalle. Ne toistaa kirjan lauseet sanasta sanaan, ja sit ku opettaja pyytää selittään omin sanoin esimerkkejä, niin ne häkeltyneenä sanoo ettei ne tiä, et sillee vaan sanottiin kirjassa.
...menee eturiviin istuun, pahimmat tapaukset just opettajan pulpetin eteen.
...ei viitti ees yrittää kiälten (lue: ruottin) tunneilla, koska niiden asenne on "Kiälet on ihan turhia." Just näin.
...kysyy lukiossa ruottin vitoskurssilla kappaletta suomentaessa: "Ope mitä toi 'ett' tossa tarkottaa?"
...käärii jo valmiiks ylilyhyen farkkuminarinsa helman.
...kulkee päiväsaikaan viiden kilon pakkelit naamassa.
...pukee farkut kisan jälkeen.
...läträä kisapaikan suihkussa pual tuntia.
...selittää aina kuinka huano on suunnistaan ja juakseen, ja silti sattuu aina pärjään SM:missä.
...selittää aina kisan jälkeen kuinka surkeesti meni, tuli sikana pummia ja juoksu ei kulkenu yhtään, ja silti sattuu voittaan kakkoseks tullutta viidellä minsalla.
...ei koskaan oo kipeenä tai saa urheiluvammoja (paitsi Venla, koska se on mun idoli eikä sille tarvi käydä huanosti :)).
...kasvattaa viikset ja pulisongit.
...pukeutuu kirpparilta hankittuun kittanaan collegeen, jossa on kuva Disneyn Herkules-leffan henkilöistä, ja on siten olevinaan niin vaihtoehtonuoria.
...vastaa tekstarilla, jossa lukee pelkkä "ok".
...ei laita tekstareidensa loppuun pistettä/muuta välimerkkiä/hymiöö.
...halveksuu shoppailua vapaa-ajanviettotapana.
...istuu selkä suarana oppitunneilla.
...ei puhelimessa ollessaan osota millään tavalla olevansa yhä linjalla kuunnellessaan toisen kertomaa juttua.
...käyttää ilmaisuja kuten "Takapenkki makso mitä makso" ja "Urheilija ei tervettä päivää nää".
...ei omista muita kavereita kun tiatokoneen.
...tulee diskoon vaan istuun ja kieltäytyy tanssimasta.
...puhuu liian vähän itestään ja ylipäänsä mistään.
...pölisee taukoomatta liikaa itestään ja ylipäänsä kaikesta.

Eilen oli sm-kisat. Päätin ottaa vähän revanssia niistä kaupunginmestaruuksista, ja tuloksena olikin loistava hopeamitali!! Kolmesta kilpailijasta!!!!! (Ja palikat, kyseessä oli seuranmestaruudet eikä Suamenmestaruudet. Tiiän et joku kuitenki luuli.) Pakko mainita tulokset viä Pyrsän D20-sarjasta (meillä oli siis yhteiset kisat, mut tulokset meni seuroille erikseen). Siinä tultaneen jakamaan kaksi kultamitalia, koska Laura voitti kilpasarjan ja Elina saattaja sallittu -sarjan.

Meinas muute meiän talo palaa eilen. Pyrtsi paahto leipää, ja huamas yhtäkkiä kuinka leivänpaahtimesta rupeeki nouseen kauhee musta savu ja metrin liekit. Onneks se saatiin loppuviimeks sammutettua, niin ei kärähtäny pahasti mikään. Paitsi paahtoleivät. Ne oli ehkä vähän kärsineen näkösiä.

Multa kysellään jatkuvasti, et mitä aattelin tehä lukion jälkeen. Mulla ei oo ollu käytännössä mitään hajua siitä - ennen tätä päivää! Tänään nimittäin päätin, et musta tulee ruottalainen. Tarkemmin sanottuna suamenopettaja Ruottiin. Sit tarvittaessa voin jossai vaiheessa tulla takasin Suameen ja ruveta ruottinopettajaks. Mut en kyl tiiä et meniskö mulla toisaalta liian nopeesti hermot niihin aaltopahveihin kolmella kierteellä... Sen näkee sit.

My Blondest Moments:
Palvelupuhelinnumeroissahan lukee aina jotai 0,75e/min + pvm. Fiksuna tyttönä soitin tälläsiin numeroihin ainoostaan kuukauden alussa, koska sillon päivämäärän numero on piänempi jolloin puhelun hintakin on piänempi.

Ei kommentteja: