lauantai 9. elokuuta 2008

Telkkarin orja

On harmittanu viime aikoina vähän kaikenlaiset asiat, ja oon siks ollu joka päivä ihan älyttömän huanolla tuulella. Eli täyspainosta tummentelua melkeen koko ajan. Yks ilta sit tässä valaistuin, et mitä väliä vaikka ois kuin paljon syitä olla NeitiAngst, pakkoko sitä silti on olla sellanen. Paljon hauskempaa itelleki olla ilosella miälellä ja nauttia niist kaikist kivoista asioista, mitä elämässä on. Filosofista, mutta totta. :)

Tän viikon huipennus oli varmasti perjantai. Heräsin ekaa kertaa kattoon jo aamun Serranoja suarana! Sit siitä jatkoin telkkariputkee kattomalla Makuunista vuakratun '8 päivää ensi-iltaan'. Se oli muute tosi hauska, varsinki ne kaks kummitusta siinä sohvalla. Ja Mikko Leppilampi oli taas iiiihana, suasittelen siis kaikille!

No, suaraan tän leffan loputtua laitoinki telkkarin Ylelle, ja sielt tuli olympialaisten avajaisia. Ne oli kyl iha älyhianot. Piti lähtee lenkille, mut päädyinki sit pyöräileen kuntopyörällä ja tekeen lihaskuntoo siinä teeveen eessä. Ei pitäs olla kuntopyörää olkkarissa, mulle käy aina näin... Avajaisten loppuun katoin viä nauhalta Pieni talo preerialta, vaikka en kyl ees oo seurannu sitä sarjaa aktiivisesti muulloin kun Fin5:lla. Tän rypistyksen jälkee oliki silmät ihan kuutionmuotoset ja päässä humisi, joten päätin tehä elämänmuutoksen: ei enää ikinä näin paljoo telkkaria samana päivänä!

Tää pyhä päätös kestiki sit sopivasti seuraavaan aamuun. Heräilin siinä jossai 11 jälkeen, ja kun tulin keittiöön niin siältähän tuli olympialaisia. Tää mun telkkaririippuvuus on kyl täysin äidin ja isän syytä. Miks ne menee änkeen toosia niihin huoneisiin, missä viätetään just eniten aikaa?! Päädyin siis kattoon naisten koripalloo, Espanja vastaan Kiina. Espanja pisti Kiinan kyl tosi tiukille, oli niin jännä matsi et oli vaan pakko kattella, vaik en muuten ikinä seuraakaan korista. Päätin samantien, et mä kannustan näissä olympialaisissa kaikkia kiinalaisia, siis Suamen ja Ruottin lisäks.

Koriksen jälkeen tuli muistaakseni ainaki naisten futista (Ruotti-Argentiina), jotai perhosuintia, miästen suliksen alkueriä (jossa joku suamalainen pääsi jatkoon!), judoo ja nyrkkeilyä. Siitä judosta en kyl tajunnu mitää. Kaks ukkelia vänkää jotenki keskenään, sit toinen istuu toisen pääle, ja sit jompikumpi saa ihan sattumanvarasesti pisteen. Tai sit voittaa samantiän koko matsin. Ja nyrkkeily oli ihan tyhmää, ärsyttää et sellasta tappelua näytetään. Oli kuitenki pakko kattoo.

Sen jälkee otin itteeni niskasta kii ja lähin ulos. Ku tulin takas sisälle, pistin Pilates dvd:n pyöriin ja rupesin pilatisoimaan. Se täti siinä dvd:llä lupas, et jos joka päivä jonku parin viikon ajan tekee sen 20min pilateksen, niin saa näkyviä tuloksia. Musta tuntuu, et äiti hommas sen videon jostai OstosTV:stä jokin aika sitte. Ei sillä et ainakaan se tarvis mitään vartalonmuakkausta. Sille käy mun vaatteet muutenki ihan hyvin. Ikävä kyllä, koska siks se lainailee niitä koko ajan ilman lupaa. Useimmilla on tää ongelma pikkusiskojen kaa, mut oon mä silti ihan sinut itteni kans. No jaa, aattelin kuitenki alkaa tekeen sitä pilatesta säännöllisesti, niin sais ehkä tosi näkyvän sixpäkin. Ois varaa vertailla Pyrtsin kaa.

My blondest moments:
Tää on nyt kyllä aika perus, mutta mulla ei oikeesti oo mitään hajua Suamen maantiadosta. Osaan paremmin jokku Etelä-Amerikan joet, kun Suamen kaupungit. Ei siis ihmekään, et ehdotin, että Tampereelta kannattaa ajaa Mikkeliin Vaasan kautta. Mikkelihän sijaitsee Pohjanmaalla?

Ei kommentteja: