maanantai 28. heinäkuuta 2008

Kuumuutta, Kuumiksia, Hottiksia&Håttiksia

Lauantaina oli Varsinais-Suomen rastipäivät. Kisoissa erityisen hianoo oli se, et siel arvottiin seurojen kesken viis 60cmx40cm JÄTTILÄISmunkkipossua, ja KooVee oli yks niist seuroista, jotka voitti! KooVeen edustuksesta huolehti lähinnä meiän perhe, joten ny meillä on kotona sellane armoton hehtaarimunkki. Pakko myöntää, et alkaa pikkuhiljaa munkki tursuaan jo korvista ulos...

Ite kisa meni mulla ihan jees. Minttu lähti 2min mun perää ja sai alkumatkasta kiinni, ja katos hirveellä vauhdilla samantien horisonttiin. Maalissa odottiki sit ilonen yllätys (mua nimittäi), ku Minttu saapuki sinne vasta mun jälkee. Oli kuulemma käyny samallail ku ForssaGameseissa alkukesästä, et heti ku se oli ottanu mut kii, ni se pummas iha sikajättipummin! Tuan sille ilmesesti huanoo onnee kisoissa tai jotai.

Loppusuara oli kyl aika tuskaa. Oli kuuma ja jalat paino ja aurinko paahto niskaan ja se loppusuaran muato olis voittanu kaikkien aikojen tyhmimmän loppusuaran tittelin leikiten: 100m länteen, 100m itään takas ja siit 20m maalileimasimelle. Ei ees kunnon hevosenkenkälenkkiä, vaan sellast eestakasin hilutusta. Kylä turkulaiset osaa. Ja äiti kuittaili kannustamisen ohella: "Sara eks noi saparot oo jo vähä hätävarjelun liiottelua??!!" Okei saparon pituus oli ehkä 1,3-2,5cm mut ei se oikeuta siihe et niille tarvis nauraa! ;)

Ihastumine on ihanaa. Se ei tee kenestäkä mitenkä kevytkenkästä, ainoostaan piristää päivää! Mul itel ei mee hetkeekää ilman et oisin ihastunu johonkuhu. Laskin just, et tänä kesänä oon ihastunu 5,5 kertaa nk. "oikeisii" ihmisiin. Toi pualikas tulee siit, ku ihastuin yhen illan ajaks yhteen tanskalaiseen. Mun miälest sitä ei vaa voi laskee kokonaiseks ihastumiseks...

Sellasii "epäoikeisii" ihmisiin ihastumisia on sit ollukki varmaa ainaki päälle sata! Viimesimpänä Narnia-leffan iiiiiiiiiiihana prinssi Kaspian (näytt. Ben Barnes): sen suklaasilmät vaan on niiiiiiiiiiiiiiiiiin iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihanat! (Vaik en ruskeesilmäsistä yleensä kummemmin piittaa.)
Sit ihastuin ruattalaisessa Cosmopolitanissa olleseen ruattalaisee miäsmalliin nimeltä Texas. Miks ruattalaiset on paremman näkösiä ku muut?! Ja jos niide on pakko olla, ni eks ne vois ees asuu tääl Suamessa, ni niit näkis useemmin?! Tähä liittyen kertomus mun viime syksyn Ruattin-reissulta:

1.vk: Åååååååååh joka pualella iha älyttömän håtteja ruattalaisia! Vähä ne kaikki on hyvännäkösii!
2.vk: Okei, myös Ruottissa on kuumisten lisäks ihan perussvenssonin näkösiä ruattalaisia. Eli siis ei nii håtteja.
3.vk: Ei nää ruattalaiset ookkaa kukaan oikeestaa yhtää sen paremman näkösii ku suamalaiset. Ero tulee vaan siit, et ne panostaa ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa enemmän ku suamalaiset.
4.vk: Oho ne onki kaikki hinttareita! (Mikko P:n keksimä läppä ;p)
5vk: ->takasi Suamee ja kouluun. Katse pyyhkäsee oman koulun hokareita / futareita, jokka on niit koulun kingejä Lacosteissa ja hiusgeeleissään. Johtopäätös: Ööh. Kyl ne ruattalaiset vaan on oikeesti selkeesti paremman näkösiä.

Viime viikol oli siis porukkaa siä länsinaapurin pualel vähä haastamassa niit svenssoneita tunturimaisemissa. Hikisten skabailujen lisäks ehti tapahtuu kaikenlaist ihmissuhdedramatiikkaaki... Suunnistajien oma Gossip Girl raportoi hieman tapahtumia. (HUOM! Kaikki GG:n tiedot perustuvat täysin erinäisten eri kunnossa olleiden lähteiden aistihavaintoihin ja kuulopuheisiin, joten artikkelia ei kannata ottaa turhan vakavasti. Sitä paitsi: "You are nobody until you're talked about.")

Hellettä riitti koko viikoksi, ja aina yhtä kuumat päähenkilömme muuttuivat vielä entistäkin kuumemmiksi ja kauniimmiksi. Vanhat parimme L&J ja I&J selvisivät reissusta hienosti, vaikka sotaleskeys täällä kotimaan puolella neitoja odottaakin. Olisiko maanpako ehkä kannattanut?
Uusiakin pareja saatiin. T&T taitavat nykyään olla jo aika virallinen termi, ja myös eräät enemmän tai vähemmän tamperelaiset näyttivät viihtyvän hyvin toistensa seurassa edelleen... T&S bongattiin pariinkin otteeseen, varmuutta tilanteesta ei ole. V loi kansainvälisiä suhteita tanskalaisten seurassa, mutta myös salaperäinen kotimaalainenkin liikkui kuvioissa.
Kaksi kuumaa S-blondia kieputteli norjalaisia håttiksia viimeisellä etapilla pikkusormiensa ympärille. Ruotsalaiset pojat noin ylipäätään olivat kuulemma erittäin päällekäyviä; toisaalta onko se mikään ihme kaunotartemme läheisyydessä? Myös laivamatkalla oli hyvä meno, diskossa taisivat pyörähdellä muiden muassa myös eräs kaunis blondi uuden kavaljeerin seurassa...

Ensi viikolla luvassa muhkea raportti jo legendaarisen maineen saavuttaneesta Ungomens Tiomilasta. Kuka vie ja kuka vikisee metsässä, kuka laivalla? Tuovatko kuubalaisvahvistukset joukkueille tarvittavaa lisäpotkua? Kenen tiimiasukokonaisuus kerää eniten katseita? Saadaanko maauimalaan tänä vuonna porttikielto loppuelämäksi? Ehtiikö pupu K-pisteelle ennen kilpailijoita? Onko ennen lähtöä luvassa toissavuoden tapaan unohtumaton striptease-esitys? Menevätkö SK-laiset todella nukkumaan paluulaivalla jo puolenyön jälkeen? Käyttääkö keltamustien huoltaja mukaansaottamaa puhallutinta? Kuinka moni häviää pelikoneisiin / shoppailee kaikki ruokarahansa jo menomatkalla kilpailukeskukseen?

Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin, sekä paljonpaljon muuta tarjolla siis viikon kuluttua.
You know you love me. XOXO Gossip Girl.


My blondest moments:
Olin tosiaa viime viikol leffassa kattomassa Prinssi Kaspiania. Törmättiin siä ennen leffaa kooveeläiseen Purasen perheeseen (isä, äiti ja kaks poikaa). Ne selitti olleensa kattomassa 'Mamma Miaa' ja 'Lumottua lelukauppaa' puolet ja puolet. Tottakai mun päässä heräs heti monia kysymyksiä: Kui oikee on mahollista et ne katto ekan puolen toista ja tokan toista leffaa? Mite ne sai vaihtaa salia kesken leffan? Ja mitä ihmee järkee mennä kattoon alun toisest ja lopun toisest leffasta? Sain sit kysymyksiini hilpeiltä ihmisiltä vastaukseks, et ne oli siis aikuiset ollu kattomassa toista ja lapset toista leffaa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö toi mun siskoni J tossa eilen illalla naureskeli lueskellessaan sun blogias, tais olla tosi väsyny. voisit vähän jossain välissä valistaa kuka oli T&S, noi muut kyllä tunnistin kaikki, tosin asiat ei ehkä ihan kaikilta osin ollu noin ku sä kerroit tossa, voidaan jutella siitäkin tossa jossain vaiheessa. M oli myöskin unohtunu kokonaan kuvioista! :o oisit voinu vaikka kertoa et M&M&M oli bongattu lastendiskosta juoruamasta! : D hmm mitähän vielä, tänne on kiva kirjottaa kommentteja, tosin tunnen olevani ainoo. : DD M muuten liittyy teiän bussivahvuuteen matkalla satamaan!