sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Sähläyksen jälkimainingit

Kepardin sählyturnauksen jälkeisen lievän väsyneisyyden seurauksena päädyn nyt kirjoittamaan blogitekstin osittain sähkösanomamuodossa.
FC Leka hurmaavan pinkinsävyisissä peliasuissaan

FC Leka ei jäänyt nollille yhdessäkään sählymatsissa (stop) Sählykarkeloiden jatkojen tanssilattialla nähtiin kuumia mooveja (stop) Aiheesta voi lukea lisää blogin lopun Gossip Girlissä (stop) Sain yo-tulokset (stop) Yhteiskuntaopista tuli E, a-ruotsista L, ja äikästäkin näin toisella yrityksellä 103 pistettä eli reilusti se himoittu L, koska raja oli 85p (stop) Mä, Pyry ja Kahila oltiin turvallisuuspoliittisessa tietokilpailussa joukkue ja me voitettiin ylivoimaisesti (stop) Palkinnoksi saatiin mainetta, kunniaa, tuohta, puolustusvoimien kultaiset plaketit ja mahdollisesti tutustumisretki Niinisalon varuskuntaan (stop) Linkki Turpo-kisan sivuille:


http://www.pirkanviesti.fi/sivut/485/sammon-keskuslukio-vei-voiton-turpossa ja vielä kaunis kuva meistä:



Hetkellisen uupumuksen jälkeen olen taas kykenevä kirjoittamaan yhtenäistä tekstiä. Viime perjantaina oli mun hartaasti odottaman Twilight-kakkososaleffan ensi-ilta, jonne mulle tottakai oli varattu liput heti marraskuun alussa niiden tultua myyntiin. Yleisön keski-ikä oli luultavasti suunnilleen 16 vuotta ja sukupuolijakauma kallistui, köhöm, yllättäen hieman naisvaltaisen puolelle. Muutama vaivautuneen oloinen herrashenkilökin oli silti paikalle eksynyt.


Silmäkarkkeja tässä loppuunmyydyssä leffassa kyllä riitti: ainakin puolet ajasta nähtävillä oli valkokankaan täydeltä paidattomia håttiksia (isolla ruotsalaisella Å:lla). Tämän visuaalisen puolen lisäksi parasta antia olivat näihin kohtauksiin liittyneet yleisön kikatus- ja huokausreaktiot. Ainoa ärsytys leffassa (ja koko Twilight-sarjassa) oli se, kuinka Bella kieputtaa Edwardia ja Jacobia ympärillään aivan Brooke Loganin elkein, hyi hävetköön mokoma mehiläiskuningatar.


Suosittelen tätä Twilight-leffaa ehdottomasti kaikkien itseänsä kunnioittavien tyttöporukoiden ajanvietteeksi, mutta ei sen näkeminen toisaalta pojillekaan pahitteeksi olisi: riittäähän leffassa yhtä lailla heille fantasioitavaa Bellan ja fiinien vampyyrineitojen muodossa. Summa summarum: on se Edward vaan ihQ.

Sitten on aika siirtyä maailmaa suuremmista rakkaustarinoista näihin tosielämän tapahtumiin: suunnistajien oma Gossip Girl on taas pitkästä aikaa valmiina laittamaan eetteriin tilannepäivitystä metsäläisten huomattavan koukeroisista ihmissuhdekiemuroista.



Gossip Girl - Polttopisteessä Kepardi



Voidaksemme täysin ymmärtää Tampereen tapahtumat meidän täytyy palata ajassa taaksepäin, aina lokakuun viimeisen viikonlopun Smålandskavlen-matkan tunnelmiin. Paluumatkan lähes Vuoden Kohu -tittelin ansaitseva tosielämän kolmiodraama voisi olla kuin suoraan Salkkareiden käsikirjoituksesta; osapuolet V&A/A jaksavat puhuttaa suunnistuspiirejä varmasti vielä pitkään. Erinäisten pimentoon jäävien vaiheiden seurauksena muodostuneen V&A-parivaljakon väliin ei ollut lopulta toisella A:lla enää mitään mahdollisuuksia.



Samalla matkalla havaittiin myös hieman kyseenalaisia lievän asteen kanssakäymisiä joidenkin varattujen herrasmiesten ja kauniiden neitokaisten välillä. Gossip Girlin mielestä vastuu tapahtumista on vain ja ainoastaan seurustelevilla osapuolilla, sillä iskuyrityksen kohde ei välttämättä voi mitenkään tietää varmaksi lämmittelevän henkilön siviilisäätyä. Gossip Girl kuitenkin rohkaisee suunnistavaa kansaa opiskelemaan varmuuden vuoksi ulkoa hengenheimolaistensa siviilisäädyt Orienterare- tai Facebook-palveluista.



Lyhyen taustaselvityksen jälkeen olemme valmiita siirtymään Kepardin sählyturnauksen after party -aikaan. Mitä kaikkea tapahtuikaan Hervannan pimenevässä illassa?



Gossip Girlin kaikkitietävältä katseelta eivät välttyneet ainakaan edellä mainitut V&A, joiden tilanne vaikuttaa jo verrattain vakiintuneelta. GG:n luotettavien tietolähteiden mukaan parin lähitulevaisuudessa on luvassa esimerkiksi näästytön vastavierailu susirajalle.

Juhlivan väen huomion herätti varmasti myös avoimesti esiintyvä uunituore pariskunta H&S. Suloinen kuhertelu keskellä tanssilattiaa ei jättänyt sijaa epäilyksille. L&E:kin tuntuivat viihtyvän yhdessä kerrassaan erinomaisesti, mutta vakuuttivat kuitenkin pysyvänsä pelkällä kaveripohjalla. S&P taas näyttivät hakevan jotain kaverisuhdetta vahvempaa...

Nuoremman sukupolven suhderintamalla näyttivät esimerkkiä V&M, eivätkä eräät M&S:kään tainneet aivan turhaan ajella Tampereelle asti iltaa istumaan. "Vanhoista" pareista muun muassa E&I, S&E, J&K, K&M ja S&H osoittivat suhteidensa kukoistavan edelleen hyvävoimaisina.



Juhlinnan tuoksinassa GG:ltä apureineen jäi varmasti huomaamatta joitakin tuoreita tuttavuussuhteiden solmimisia, mutta mainitsematta jääneet älköön vetäkö herneitä liian syvälle neniinsä.



GG kiittää ja palailee taas asiaan saadessaan päivitystä ja uusia tietoja suhdesotkujen sydämestä.



You know you love me,

XOXO



Gossip Girl

Ei kommentteja: