maanantai 22. elokuuta 2011

Miss Märkä T-paita

Melkein onnistuin pitämään kolme kuukautta matalaa blogiprofiilia, mutta nyt iski heikko hetki. Vaviskaa siis toimistotyöläiset: blondi palaa kuvioihin varasto pullollaan päätähuimaavia anekdootteja, vaaleahiuksisille ominaisia möläytyksiä ja tottakai herkullisia gossipeja. Blondiin Blogiin ilmestyy jatkossa aiempaa lyhyempiä tekstejä, mutta huomattavasti aiempaa tiheämpään tahtiin.

Aistillisia lukuhetkiä työpäiviesi ratoksi. t: Blondi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eräs Niklas majailee tällä hetkellä toisella puolella maapalloa, jossakin päin eteläistä Vietnamia. Vietnamissa on tällä hetkellä sadekausi. Tai niinhän sitä luulisi. Ikävä kyllä sadekausi erehtyi maanosasta.

Leudon elokuisena maanantai-iltana ahkera työmatkapyöräilijä Sara istui pahaa aavistamatta jäätelökioskissaan Pikku Huopalahdessa, toistaiseksi kuitenkin kuivan maan kamaralla. Kun enää puoli tuntia Saran työvuoroa oli jäljellä, taivas repesi.

Long story short, Saran jäätelökioski ei työvuoron päättyessä enää sijainnut kuivan maan kamaralla. Kuten ei Saran työmatkapyöräkään. Eikä Sara itse. Nilkkoihin asti ulottuvassa vedessä Sara kahlasi kohti munamankeliaan (mistä näitä sanoja oikein tulee?) matkustaakseen sen selässä turvallisesti illaksi kotiin.

Ikävä kyllä laatusana 'turvallinen' ei kuvannut Saran tulevaa via Dolorosaa. Pyörätiet sijaitsevat ilmeisesti järjestään alemmalla tasolla kuin ympäröivä maasto, minkä seurauksena veden pinta aika ajoin ulottui Saraa puolisääreen - pyörän selässä istuessa.

Vettä tuli siis paitsi ylhäältä, edestä, takaa ja sivuilta, myös alhaalta. Kätevimmin työmatka Pikku Huopalahdesta Pohjois-Haagaan olisi taittunut kumiveneellä.

Oikealla vaatevarustuksella hätä ei olisi ollut tämän näköinen. Ikävä kyllä kyseisessä tapauksessa hätä oli juuri tämän näköinen.

Mitä tästä opimme? Jos haluaa osallistua Miss Märkä T-paita -mittelöön, ei kannata seurata säätiedotuksia.

Ps. Hauska seurapeli viimeisten lomapäivien ratoksi:
1. Hyppää autoon sadistisimpien kavereidesi kanssa.
2. Lähde ajelulle ympäri Helsinkiä.
3. Paina talla pohjaan ja hurauta läpi kaikista tietä koristavista vesilätäköistä mahdollisimman lähellä jalkakäytävää.
4. Saat pisteen jokaisesta läpimäräksi kastelemastasi kevyenliikenteen kulkijasta.
5. Saat tuplapisteet, jos uhrillasi on vaaleat, kalliinnäköiset vaatteet.
6. Saat triplapisteet, jos uhrisi on ekaluokkalainen.
7. Muista kultainen sääntö: vahingonilo on paras ilo. Vai miten se nyt Raamatussa menikään.

Ei kommentteja: